Descriere:

Tenul sensibil este foarte des intalnit, fiind mai expus decat celelalte tipuri de ten actiunii factorilor externi. Principala necesitate a acestui tip de ten este calmarea si hidratarea lui.

Bruno Vassari a creat o linie de produse destinate acestui tip de ten cu extract de ceai verde, alge marine, multivitamine si extrase naturale cu efect calmant.

Produsele din gama Skin Comfort destinate tenului sensibil nu au in compozitie alcool si parfum, ingrediente care pot duce la aparitia iritatiilor.

Tratamentul Bruno Vassari pentru ten sensibil intareste si repara epiderma avand drept scop reducerea deshidratarii si protejarea tenului de factorii externi daunatori.

Procedura Tratament:

Se demachiaza ochii si buzele cu ajutorul lotiunii Bio Douce.

Se realizeaza demachierea fetei, gatului si decolteului cu demachiantul Fresh Cleansing Fluid.

Se efectueaza tonifierea cu ajutorul solutiei Refreshing Toner ce are ca scop desavarsirea demachierii, indepartarea particulelor de demachiant si pregatirea fetei pentru pasii care urmeaza.

Se face analiza tipului de ten, cu ajutotul lupei.

Se realizeaza peeling-ul enzimatic cu Pulizia, produs pentru o exfoliere si o indepartare mai eficienta a impuritatilor. (Se aplica sub forma unei masti si se lasa sa actioneze 5-7 minute in functie de cat de incarcat este tenul si se indeparteaza cu apa) sau gomaj usor cu Soft Refiner, indeparteaza rapid si eficient excesul de celule moarte si stimuleaza procesul de regenerare al acestora.

Se aplica concentratul activ Moisturizing Concentrate pentru tenul uscat sau Revitalising Concentrate pentru tenul tern, cu efect oxigenant asupra celulelor epidermice, atenuand ridurile si lasand pielea ferma si elastica.

Oxigen Hiperbaric - Se foloseste Pulverizatorul de oxigen ce penetreaza concentratul activ si introduce oxigen cu presiune, de puritate 98%, in cele mai profunde straturi ale pielii, stimuland metabolismul celular, (aproximativ 10 minute).

Se realizeaza Mezoterapie Virtuala ce penetreaza concentratul activ in profunzime, ajuta la o hidratare mai buna, previne aparitia ridurilor si stimuleaza regenerarea celulara (aproximativ 10 minute).

In functie de tipul de ten se realizeaza Radiofrecventa Multipolara, ce contracta fibrele de colagen existente si stimuleaza sinteza de colagen nou. (aproximativ 10 min).

Se aplica o masca faciala relaxanta Gentle Soothing Mask care are rol de a calma si de a hidrata pielea sensibila (actioneaza 15-20 de minute), folosind masca de oxigen hiperbaric Photoon Oxygen Mask+InfraRed Soft Laser.

La final specialistul completeaza tratamentul cu o crema Skin Restore Plus sau Calming Day Lotion si o crema destinata zonei perioculare Eye Contour Gel - Cream.

Pret:

300 Lei/sedinta

Durata: 60 minute

Frecventa: o sedinta la patru saptamani

Pentru ACASA:

Fresh Cleansing Fluid 250 ml – demachiant destinat tenului sensibil;

Refreshing Toner 250 ml – tonic destinat tenului sensibil;

Calming Day Lotion 50 ml –  crema nutritiva pentru tenul sensibil, normal mixt;

Stop Redness 50 ml – crema tratament pentru cuperoza si iritatii faciale;

Skin Restore Plus 50 ml – crema reparatoare pentru tenul sensibil, uscat si deshidratat;

Eye Contour Gel – Cream 15 ml – crema tratament pentru conturul ochilor, favorizeaza procesul de regenerare naturala a pielii.

TE INVITAM SA NE CONTACTEZI

0733 47 07 27


Încărcare...