Despre Noi

 

HAMSA Beauty


HAMSA Beauty este un centru de estetica si remodelare corporala ce ofera servicii specializate si personalizate de estetica faciala, remodelare corporala, micropigmentare si extensii gene.

Dispunem de cele mai performante tehnologii de remodelare corporala si estetica faciala care inlocuiesc cu succes interventiile chirurgicale. Echipamentele au fost achizitionate prin sM 19.2 - 3.1 „Start-up non-agricol si dezvoltare IMM-uri” din SDL GAL Cociovaliștea Ilfov Nord Vest, prin Programul National de Dezvoltare Rurala ( PNDR), Masura 19 -LEADER din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR).

Scopul nostru este de a garanta rezultate imediate prin proceduri non-invazive, fara cicatrici si fara timp de recuperare, prin intermediul echipamentelor de ultima generatie din dotare.

Brandul Bruno Vassari se mentine in topul preferintelor specialistilor esteticieni, fiind premiat in cadrul celui de-al IX-lea Congres de Medicina Anti-Aging ca fiind “ Cel mai bun brand de cosmetice profesionale”, prezent de peste 10 ani pe piata romaneasca, facandu-se remarcat prin calitatea si inovatia tratamentelor, oferind rezultate imediate, inca de la prima sedinta.

Personalul HAMSA Beauty este bine pregatit si instruit, combinând informatia si tehnologia de ultimă generație cu cele mai inovatoare produse cosmetice profesionale, iti va oferi cele mai noi si revolutionare tratamente in materie de frumusete si intretinere corporala.

 

TE INVITAM SA NE CONTACTEZI

0733 47 07 27


Încărcare...