Descriere:

Masca Skin Tech - Masca fototerapie 3 in 1 cu infrarosu, LED si galvanoterapie

Skin Tech este o tehnologie uimitoare care imbina in acelasi timp 3 terapii puternice pentru a obtine intr-un tratament scurt si confortabil, cele mai bune rezultate posibile. Skin Tech curata tenul, il face luminos si radios, sterge petele de pigmentare si intinereste tenul.

3 tratamente care se completeaza si se potenteaza reciproc:

1) LLLT – Lower Level Laser Therapy – este o tehnologie dezvoltată la NASA, fiind aplicată și utilizată pentru a determina schimbări la nivelul celulelor pielii, pentru a produce colagen și pentru a stimula organismul să ofere impuls de vindecare pentru celulele deteriorate. O forma complexa de fototerapie care produce schimbari la nivel celular, cu efecte pe diferite tipuri de probleme, in functie de lungimea de unda pe care actioneaza.

Procedura estetică LLLT permite acoperirea completă a feței și utilizează 3 culori care acționează simultan și pe zona gâtului. 

Lumina roșie – cu o lungime de unda de 630 nm actioneaza la nivelul dermului stimuland fibroblastii sa produca colagen, elastină si matrice extracelulara (amestec de substante cu o capacitate foarte mare de a capta si de a retine apa). Terapia declanseaza o crestere a activitatii celulare cu peste 150%.

 • Declanseaza /accelereaza productia de colagen si elastina;
 • Restructureaza tesuturile;
 • Reduce ridurile fine;
 • Repara leziunile produse de acnee;
 • Reduce porii dilatati;
 • Reface volumul pierdut;
 • Accelereaza circulatia sanguina.

Lumina albastră - cu o lungime de unda de 415 nm, calmează pielea reducând bacteriile de sub piele cu până la 95% in doar trei sedinte. Astfel, beneficiem de un efect antibiotic, rezultatul final fiind atenuarea acneei și a leziunilor vasculare la nivelul pielii. Tratamentul cu masca SkinTech reduce semnificativ eruptiile cutanate, calmeaza pielea si atenueaza leziunile vasculare.

 • Atenueaza acneea
 • Reduce semnificativ eruptiile cutanate
 • Reduce cuperoza
 • Trateaza hiperpigmentarea prin spargerea si diminuarea formarii de grupari de melanina in exces

Lumina violet - combină în mod ideal două lungimi de undă (415-460 nm) care conduc la o hidratare profundă, reducere vizibilă a ridurilor si activeaza procesele biochimice.

 • Reduce petele pigmentare;
 • Reduce liniile fine;
 • Accelereaza procesul de vindecare;
 • Atenueaza cicatricile;
 • Detoxifiere;
 • Lucreaza excelent pe atenuarea petelor de varsta, de soare, masca de sarcina si petele produse de proasta functionare a ficatului.

Combinația celor 3 culori combate îmbătrânirea pielii, ameliorează acneea și activează procesele biochimice.

2) Galvanoterapie – 7 electrozi dispusi pe toata suprafata fetei care potenteaza efectele tratamentului prin introducerea in profunzime a ingredientelor active aplicate.

3) Infrarosii – razele infrarosii nevizibile de 830 nm, stimuleaza circulatia sanguina si activitatea fibroblastelor, detoxifica si actioneaza profund pana la nivelul musculaturii fetei. Terapia cu raze infrarosii aduce o imbunatatire cu 51-57% a texturii, prin accelerarea productiei de colagen si elastina, relaxand ridurile intersprancenare si “laba gastii”.

Oxigen Hiperbaric Facial: reteta care nu da gres niciodata daca iti doresti un look wow instant. Tratamentele faciale cu infuzie de oxigen hiperbaric au devenit cunoscute datorita Madonnei si a altor personalitati de la Hollywood, fiind aclamate ca o metoda care nu da gres daca vrei sa ai un look wow la un anume eveniment. De asemenea, infuzia de oxigen la nivelul fetei practicata in mod regulat ajuta la reducerea erupțiilor cutanate, a petelor pigmentare și diminuarea aspectului liniilor fine si a ridurilor.

Contraindicatii si recomandari:

 • Epilepsie, fotosensibilitate cunoscuta la lumina LED sau alergie la soare;
 • Sarcina sau alaptare;
 • Infectii sau leziuni în zona tratata;
 • Boli de piele;
 • Piele cheloida;
 • Piele fragila;
 • Probleme cardiace;
 • Administrare de medicamente care pot provoca fotosensibilitate;
 • Diabet;
 • Vase varicoase in zona de tratament;
 • Clientii care urmeaza sa fie supusi unei interventii chirurgicale in curând, în cazul în care nu au consultat în prealabil medicul;
 • Nu folositi prosopul pentru a curata pielea. Acest lucru va cauza dilatarea porilor, exfolierea pielii sau uscarea acesteia.

Procedura Tratament:

Procedura Tratament 1:

 1. Se începe prin demachierea si tonifierea tenului cu produse specifice tipului de ten.
 2. Se pozitioneaza masca SkinTech pe fata clientei, care imbina cele 2 terapii: LLLT – Lower Level Laser Therapy, Infrarosii (timp de actiune 20 minute).
 3. La finalul tratamentului se aplică o cremă hidratantă cu SPF, ce are efect in profunzime, lasând-o vizibil mai neteda și mai luminoasa.

Frecventa:         

Terapie de doua/trei ori pe saptamana – 6 sedinte;

Tratament o data pe saptamana.

Procedura Tratament 2:

 1. Se începe prin demachierea si tonifierea tenului cu produse specifice tipului de ten.
 2. Se aplică un exfoliant enzimatic ușor care are rolul de a rupe legăturile dintre celulele moarte. Peeling-ul enzimatic (biologic, vegetal) asigura o exfoliere blanda si sigura, cu efecte vizibile imediate. Pielea devine astfel perfect restaurata, luminoasa, curata, cu un aspect proaspat si textura catifelata (daca este cazul), timp de actiune 5 – 7 minute.
 3. Se pozitioneaza masca SkinTech pe fata clientei, care imbina cele 2 terapii: LLLT – Lower Level Laser Therapy, Infrarosii (timp de actiune 20 minute).
 4. La finalul tratamentului se aplică o cremă hidratantă cu SPF, ce are efect in profunzime, lasând-o vizibil mai neteda și mai luminoasa.

Frecventa:         

Terapie de doua/trei ori pe saptamana – 6 sedinte;

Tratament o data pe saptamana.

Procedura Tratament 3:

 1. Se începe prin demachierea si tonifierea tenului cu produse specifice tipului de ten.
 2. Se aplică un exfoliant enzimatic ușor care are rolul de a rupe legăturile dintre celulele moarte. Peeling-ul enzimatic (biologic, vegetal) asigura o exfoliere blanda si sigura, cu efecte vizibile imediate. Pielea devine astfel perfect restaurata, luminoasa, curata, cu un aspect proaspat si textura catifelata (daca este cazul), timp de actiune 5 – 7 minute.
 3. Oxigenare - se pulverizează cu ajutorul aerografului concentratul activ BCN CLASSIC/ COCKTAIL/ ADVANCED. Substantele actionează din interior catre exterior si reduc ridurile, tratează acneea si petele pigmentare. Oxigenul hiperbaric se infuzeaza concomitent cu substante medicale active ce patrund pana in cel mai profund strat al pielii. Pielea se hidrateaza, capata prospetime, devine mai ferma. In timpul acestui proces, se stimuleaza si producerea de colagen si elastina, se distrug radicalii liberi care imbatranesc pielea, iar efectele se vad instant (aproximativ 10 minute).
 4. Se pozitioneaza masca SkinTech pe fata clientei, care imbina cele 3 terapii: LLLT – Lower Level Laser Therapy, Galvanoterapie, Infrarosii (timp de actiune 20 minute).
 5. La finalul tratamentului se aplică o cremă hidratantă cu SPF, ce are efect in profunzime, lasând-o vizibil mai neteda și mai luminoasa.

Frecventa:         

Terapie de doua/trei ori pe saptamana – 6 sedinte;

Tratament o data pe saptamana.

Procedura Tratament 4:

 1. Se începe prin demachierea si tonifierea tenului cu produse specifice tipului de ten.
 2. Microdermoabraziunea se realizează cu capătul de tratament destinat tipului de ten. Exfoliază si îndepartează celulele moarte de la suprafața pielii si reprezintă un pas pregatitor pentru infuzia cu oxigen hiperbaric. Microdermoabraziunea nu este un tratament cosmetic obisnuit. Studiile arata ca absorbtia anumitor clase de substante active creste dupa microdermoabraziune de 8-24 de ori. Tratamentul facial cu microdermoabraziune este considerat un tratament indispensabil in curatarea si intretinerea sanatatii pielii (aproximativ 10 minute).
 3. Se efectueaza tonifierea cu ajutorul unui toner potrivit tipului de ten ce are ca scop indepartarea corneocitelor si a rezidurilor ramase pe suprafata pielii ca rezultat al microdermoabraziunii.
 4. Oxigenare - se pulverizează cu ajutorul aerografului concentratul activ BCN CLASSIC/ COCKTAIL/ ADVANCED. Substantele actionează din interior catre exterior si reduc ridurile, tratează acneea si petele pigmentare. Oxigenul hiperbaric se infuzeaza concomitent cu substante medicale active ce patrund pana in cel mai profund strat al pielii. Pielea se hidrateaza, capata prospetime, devine mai ferma. In timpul acestui proces, se stimuleaza si producerea de colagen si elastina, se distrug radicalii liberi care imbatranesc pielea, iar efectele se vad instant (aproximativ 10 minute).
 5. Se pozitioneaza masca SkinTech pe fata clientei, care imbina cele 3 terapii: LLLT – Lower Level Laser Therapy, Galvanoterapie, Infrarosii (timp de actiune 20 minute).
 6. La finalul tratamentului se aplică o cremă hidratantă cu SPF, ce are efect in profunzime, lasând-o vizibil mai neteda și mai luminoasa.

Frecventa:

Terapie: 6 sedinte la interval de 14 zile.

Terapie: 5-12 sedinte la interval de 7 zile in sezonul rece.

Tratament: o sedinta la 4 saptamani.

Pret:

Pret tratament 1: 65 lei

Durata: 25 minute


Pret tratament 2: 80 lei

Durata: 30 minute


Pret tratament 3:

Concentrat activ_BCN CLASSIC – 245 lei;

Concentrat activ_BCN COCKTAILS – 295 lei;

Concentrat activ_BCN ADVANCED – 395 lei.

Durata: 40 minute


Pret tratament 4:

Concentrat activ_BCN CLASSIC – 275 lei;

Concentrat activ_BCN COCKTAILS – 325 lei;

Concentrat activ_BCN ADVANCED – 425 lei.

Durata: 40 minute

TE INVITAM SA NE CONTACTEZI

0733 47 07 27


Încărcare...