Descriere:

Oxigenul hiperbaric a revoluționat domeniul tratamentelor anti-aging, reprezentând o barieră împotriva îmbătrânirii tenului. Este un tratament de rejuvenare și hidratare intensă bazat pe oxigen hiperbaric, fiind o metodă non-invazivă. Prin infuzia de oxigen hiperbaric de puritate medicala 98% care sub presiune este introdus in cele mai profunde straturi ale pielii, se suplimenteaza direct, din exterior si fara ace medicale necesarul de oxigen al dermului.

Oxigenul hiperbaric se infuzeaza concomitent cu substante medicale active ce patrund pana in cel mai profund strat al pielii, si care va acționa din interior pentru o piele superbă la exterior. Concentratele active folosite sunt create de Institute BCN, care reprezinta un brand de produse mesoceuticale profesionale, dovedite clinic. Cu ajutorul aparatului cu oxigen hiperbaric sunt  introduse pana in cele mai profunde straturi ale pielii substante nutritive precum acid hialuronic, vitamine (A, C), aminoacizi, antioxidanti. Pielea se hidrateaza, capata prospetime si devine mai ferma. In timpul acestui proces, se stimuleaza si producerea de colagen si elastina, se distrug radicalii liberi care imbatranesc pielea, iar efectele se vad instant.

Supranumit „tratamentul Madonnei”, tratamentul reușește să te transpună într-o stare de relaxare deplină, oferindu-ți un răsfăț desăvârșit.

Pulverizatorul de oxigen introduce oxigen cu presiune in cele mai profunde straturi ale pielii, stimuland metabolismul celular. Imbunatateste aspectul pielii si trateaza ridurile si degradarea pielii cauzate de imbatranire. Se recomanda a fi folosit pentru acnee, pete pigmentare, cearcane, lipsa elasticitatii si refacerea conturului facial.

Rezultate obtinute la nivel facial prin oxigen hiperbaric:

 • reda luminozitatea si tonicitatea tenului;
 • confera fermitate si suplete tenului;
 • recontureaza ovalul facial;
 • are rezultate foarte bune in tratamentul pielii cu aspect flasc, genereaza un lifting vizibil prin proceduri repetate;
 • elimina ridurile fine si le diminueaza pe cele profunde;
 • actioneaza impotriva petelor pigmentare sau ale celor datorate inaintarii in varsta;
 • ajuta la reglarea secretiei de sebum, in cazul tenurilor cu tendinta acneica;
 • uniformizeaza si imbunatateste rapid aspectul tenului;
 • elimina pungile de sub ochi;
 • imbunatateste micro-circulatia sangelui;
 • calmeaza si ofera o senzatie reconfortanta, in special dupa peeling-uri chimice sau fotoregenerare;
 • creste eficienta altor tratamente: se recomanda ca inaintea tratamentului cu oxigen hiperbaric sa se efectueze o sedinta de Microdermoabraziune sau Peeling Enzimatic pentru o curatare adecvata si pentru deschiderea porilor.

Contraindicatii:

Nu are contraindicatii.

Procedura Tratament:

Procedura Tratament 1:

 1. Se începe prin demachierea si tonifierea tenului cu produse specifice tipului de ten.
 2. Se aplică un exfoliant enzimatic ușor care are rolul de a rupe legăturile dintre celulele moarte. Peeling-ul enzimatic (biologic, vegetal) asigura o exfoliere blanda si sigura, cu efecte vizibile imediate. Pielea devine astfel perfect restaurata, luminoasa, curata, cu un aspect proaspat si textura catifelata (daca este cazul), timp de actiune 5 – 7 minute.
 3. Oxigenare - “injectarea” cu oxigen de puritate medicala 98% care sub presiune este introdus in cele mai profunde straturi ale pielii, se suplimenteaza direct, din exterior si fara ace medicale necesarul de oxigen al dermului, pentru a deschide porii si a elimina impuritatile. Realizeaza o exfoliere usoara (aproximativ 10 minute).
 4. Penetrare si oxigenare - se pulverizează cu ajutorul aerografului concentratul activ BCN CLASSIC/ COCKTAILS/ ADVANCED. Substantele actionează din interior catre exterior si reduc ridurile, tratează acneea si petele pigmentare. Oxigenul hiperbaric se infuzeaza concomitent cu substante medicale active ce patrund pana in cel mai profund strat al pielii. Pielea se hidrateaza, capata prospetime, devine mai ferma. In timpul acestui proces, se stimuleaza si producerea de colagen si elastina, se distrug radicalii liberi care imbatranesc pielea, iar efectele se vad instant (aproximativ 10 minute).
 5. Se aplică masca-cremă recomandata de cosmetician, ce ajută la stimularea metabolismului pielii, conferind fermitate țesuturilor și redefinind conturul feței.
 6. Se așează Photoon Oxygen Mask – InfraRed Soft Laser care ajută la infuzarea ingredientelor active și are rol de oxigenare si stimulare celulară la nivelul straturilor profunde ale pielii (aproximativ 15 minute).
 7. La finalul tratamentului se aplică o cremă hidratantă cu SPF, ce are efect in profunzime, lasând-o vizibil mai neteda și mai luminoasa.

Frecventa:         

Terapie o sedinta pe saptamana - 6 sedinte;

Tratament o sedinta la 4 saptamani.

Procedura Tratament 2:

 1. Se începe prin demachierea si tonifierea tenului cu produse specifice tipului de ten.
 2. Se aplică un exfoliant enzimatic ușor care are rolul de a rupe legăturile dintre celulele moarte. Peeling-ul enzimatic (biologic, vegetal) asigura o exfoliere blanda si sigura, cu efecte vizibile imediate. Pielea devine astfel perfect restaurata, luminoasa, curata, cu un aspect proaspat si textura catifelata (daca este cazul), timp de actiune 5 – 7 minute.
 3. Microdermoabraziunea se realizează cu capătul de tratament destinat tipului de ten. Exfoliază si îndepartează celulele moarte de la suprafața pielii si reprezintă un pas pregatitor pentru infuzia cu oxigen hiperbaric. Microdermoabraziunea nu este un tratament cosmetic obisnuit. Studiile arata ca absorbtia anumitor clase de substante active creste dupa microdermoabraziune de 8-24 de ori. Tratamentul facial cu microdermoabraziune este considerat un tratament indispensabil in curatarea si intretinerea sanatatii pielii (aproximativ 10 minute).
 4. Oxigenare - “injectarea” cu oxigen de puritate medicala 98% care sub presiune este introdus in cele mai profunde straturi ale pielii, se suplimenteaza direct, din exterior si fara ace medicale necesarul de oxigen al dermului, pentru a deschide porii si a elimina impuritatile. Realizeaza o exfoliere usoara (aproximativ 10 minute).
 5. Penetrare si oxigenare - se pulverizează cu ajutorul aerografului concentratul activ BCN CLASSIC/ COCKTAILS/ ADVANCED. Substantele actionează din interior catre exterior si reduc ridurile, tratează acneea si petele pigmentare. Oxigenul hiperbaric se infuzeaza concomitent cu substante medicale active ce patrund pana in cel mai profund strat al pielii. Pielea se hidrateaza, capata prospetime, devine mai ferma. In timpul acestui proces, se stimuleaza si producerea de colagen si elastina, se distrug radicalii liberi care imbatranesc pielea, iar efectele se vad instant (aproximativ 10 minute).
 6. Se aplică masca-cremă recomandata de cosmetician, ce ajută la stimularea metabolismului pielii, conferind fermitate țesuturilor și redefinind conturul feței.
 7. Se așează Photoon Oxygen Mask – InfraRed Soft Laser care ajută la infuzarea ingredientelor active și are rol de oxigenare si stimulare celulară la nivelul straturilor profunde ale pielii (aproximativ 15 minute).
 8. La finalul tratamentului se aplică o cremă hidratantă cu SPF, ce are efect in profunzime, lasând-o vizibil mai neteda și mai luminoasa.

Frecventa:         

Terapie: 6 sedinte la interval de 14 zile.

Terapie: 6 sedinte la interval de 7 zile in sezonul rece.

Tratament o sedinta la 4 saptamani.

Pret:

Pret tratament 1:

Oxygenera PRO – BCN CLASSIC – Fata-200 lei; Fata, Gat, Decolteu – 250 lei.

Oxygenera PRO –BCN COCKTAILS – Fata-250 lei; Fata, Gat, Decolteu – 295 lei.

Oxygenera PRO –BCN ADVANCED – Fata-350 lei; Fata, Gat, Decolteu – 395 lei.

Durata: Fata - 45 minute;

               Fata, Gat, Decolteu – 60 minute;


Pret tratament 2:

Oxygenera PRO – BCN CLASSIC – Fata-250 lei; Fata, Gat, Decolteu – 295 lei.

Oxygenera PRO –BCN COCKTAILS – Fata-295 lei; Fata, Gat, Decolteu – 350 lei.

Oxygenera PRO –BCN ADVANCED – Fata-395 lei; Fata, Gat, Decolteu – 450 lei.

Durata: Fata - 55 minute;

               Fata, Gat, Decolteu – 70 minute;

TE INVITAM SA NE CONTACTEZI

0733 47 07 27


Încărcare...