Descriere:

Terapie flash de infrumusetare cu un continut de 90% colagen liofilizat, ideala pentru tenul uscat, deshidratat cu deficiente de tonus si elasticitate.

Colagenul detine proprietatea de a fixa moleculele de apa si participa la hidratarea pielii si la reconstituirea tesuturilor de sustinere.

Procedura Tratament:

Se demachiaza ochii si buzele cu ajutorul lotiunii Bio Douce

Se curata fata, gatul si decolteul cu demachiantul Aqua Genomics Cleanser.

Se tonifica fata cu Bio-Dermal Lotion.

Se face analiza tipului de ten, cu ajutorul lupei.

Se efectueaza peelingul enzimatic cu Pulizia. Acest peeling vegetal permite realizarea unui peeling superficial fara sa irite pielea datorita agentilor calmanti pe care ii contine. (Se lasa sa actioneze timp de 5-7 minute in functie de cat de incarcat este tenul si se indeparteaza cu apa).

Microdermoabraziune - In functie de tipul de ten dupa demachiere, se realizeaza exfolierea tenului cu capetele de microdermoabraziune adecvate (aproximativ 10 min).

Se realizeaza calmarea tenului cu ajutorul tonicului Bio-Dermal Lotion.

Se aplica prin masaj usor continutul unei fiole de concentrat activ Facial Revitalizante sau Moisturising Concentrate.

Oxigen Hiperbaric - Se foloseste pulverizatorul de oxigen ce penetreaza concentratul activ si introduce oxigen cu presiune, de puritate 98%, in cele mai profunde straturi ale pielii, stimuland metabolismul celular, (aproximativ 10 minute).

Se realizeaza Mezoterapie Virtuala ce penetreaza concentratul activ in profunzime, ajuta la o hidratare mai buna, previne aparitia ridurilor si stimuleaza regenerarea celulara (aproximativ 10 minute).

Se realizeaza masajul facial cu Vitalizing Massage Cream, dupa care se indeparteaza cu apa. (aproximativ 20 minute) – optional.

Se realizeaza Radiofrecventa Multipolara ce contracta fibrele de colagen existente si stimuleaza sinteza de colagen nou. (aproximativ 10 min).

Se aplica masca Biodermal Mask cu colagen liofilizat si lotiunea Biodermal Lotion. Masca se va taia dupa forma fetei. Peste aceasta se aplica lotiunea Biodermal Lotion foarte buna pentru arsurile provocate de expunerea la soare, pentru hidratare si pentru imbunatatirea calitatii pielii (se lasa sa actioneze 20-25 minute ).

La final se aplica Vitamine Eye Cream pentru ochi iar pentru fata si decolteu. Se aplica Royal Care sau Antistress Daily Cream.

Pret:

475 Lei/sedinta;

525 Lei/sedinta (cu masaj facial);

Durata: 75 minute; 95 minute (cu masaj facial);

Frecventa: o sedinta la 4 saptamani

Pentru ACASA:

Aqua Genomics Cleanser 250ml - demachiant pentru hidratare intensa;

Aqua Genomics Toner 250ml - tonic cu acid hialuronic pentru hidratare intensa;

Aqua Genomics Sorbet Rich 50ml - crema hidratanta cu acid hialuronic destinata tenului normal si uscat;

Aqua Genomics Sorbet Light 50ml - crema hidratanta cu acid hialuronic destinata tenului normal si gras;

Vitamin Eye Cream 15ml - crema hranitoare pe baza de vitamine;

Antistres Daily Cream Dry Skin 50ml - crema hidratanta si hranitoare.

TE INVITAM SA NE CONTACTEZI

0733 47 07 27


Încărcare...