Descriere:

Terapia intensiva pentru tenul pigmentat datorat expunerii prelungite la soare, trateaza petele pigmentare, melasma gravidica, fiind ideal si pentru tenul tern, lipsit de tonus si elasticitate. Datorita continutului de Vitamina C si acizi are un puternic efect antioxidant si anti-age.

Aceasta terapie aduce ca si plus utilizarea unui peeling chimic specific (cu o concentratie mare de acid glicolic, acid salicilic si vitamina C), a unui corector local pentru pete, precum si a unei masti plastifiante specifice ce trateaza petele pigmentare si  melasma gravidica, fiind ideal si pentru tenul tern, lipsit de tonus si elasticitate avand efect antioxidat si anti-age.

Procedura Tratament:

Se demachiaza ochii si buzele cu ajutorul lotiunii Bio Douce.

Se realizeaza demachierea fetei, gatului si decolteului cu demachiantul Creamy Cleansing Foam.

Se efectueaza tonifierea cu ajutorul lotiunii Brightening Lotion ce are ca scop desavarsirea demachierii, indepartarea particulelor de demachiant si pregatirea fetei pentru pasii care urmeaza.

Se face analiza tipului de ten, cu ajutorul lupei .

Se aplica peelingul Whitening Peel Treatment ( 5 ml), se maseaza pana intra in piele si se lasa sa actioneze 10 minute.

Se realizeaza deschiderea porilor cu masca dezincrustanta Mousse Thermal all’Uva si se lasa sa actioneze timp de 5 minute.

Se aplica concentratul activ Intensive Whitening Concentrate printr-un masaj usor pana intra in piele.

Oxigen Hiperbaric - Se foloseste pulverizatorul de oxigen ce penetreaza concentratul activ si intoduce oxigen cu presiune, de puritate 98%, in cele mai profunde straturi ale pielii, stimuland metabolismul celular, (aproximativ 10 minute).

Se realizeaza Mezoterapie Virtuala ce penetreaza concentratul activ in profunzime, ajuta la o hidratare mai buna, previne aparitia ridurilor si stimuleaza regenerarea celulara (aproximativ 10 minute).

Se realizeaza masajul cu ajutorul cremei de masaj termice Vitalizing Massage Cream ce contine Glucosyl Hesperidin si ulei de masline (aproximativ 20 minute) – optional.

Se realizeaza Radiofrecventa Multipolara ce contracta fibrele de colagen existente si stimuleaza sinteza de colagen nou. (aproximativ 10 min).

Se aplica o masca plastifianta Intensive Whitening Mask care are rol de albire si de a calma si revigora epiderma (actioneaza 15 minute).

La final specialistul completeaza tratamentul cu o crema White Day Protection SPF 15 si o crema destinata zonei perioculare Vitamin Eye Cream.

Pret:

345 Lei/sedinta;

395 lei/sedinta (cu masaj facial)

Durata: 65 minute/85 minute (cu masaj facial)

Frecventa: o sedinta/saptamana timp de 6 saptamani

Pentru ACASA:

Cleansing Foam 150 ml – demachiant spuma - gel;

Brightening Lotion 250 ml – lotiune tonica;

White Light Spot Corrector 30 ml – corector ce se aplica zilnic local pe pata;

White Day Protection SPF 15 50 ml – crema cu factor de protectie 15;

Brightening Essence Gel 30 ml – ser cu efect de albire rapida, anti – rid si antioxidant se foloseste inainte de aplicarea cremei.

TE INVITAM SA NE CONTACTEZI

0733 47 07 27


Încărcare...