Descriere:

Terapie intensiva ce are rolul de a regla excesul de sebum, trateaza acneea si imbunatateste textura pielii actionand la nivelul glandelor sebacee, regleaza actiunea acestora si ajuta la restaurarea echilibrului natural al pielii, nu lasa infectia sa se raspandeasca pe fata si trateaza cauza aparitiei acneei.

Se utilizeaza un peeling chimic special, masca specifica si concentrat activ puternic conferind astfel rezultate  remarcabile de la prima sedinta.

Procedura Tratament:

Se demachiaza ochii si buzele cu ajutorul lotiunii Bio Douce.

Se realizeaza demachierea fetei, gatului si decolteului cu gel demachiant Cleansing Gel.

Se efectueaza tonifierea cu ajutorul solutiei Balancing Toner/ Akno Control Lotion ce are ca scop desavarsirea demachierii, indepartarea particulelor de demachiant si pregatirea fetei pentru pasii care urmeaza.

Se face analiza tipului de ten, cu ajutorul lupei .

Se aplica Peel Treatment with AHA+BHA+PO (5 ml) pentru o exfoliere in profunzime a pielii, care ajuta la eliminarea impuritatilor ramase la nivelul porilor. Pentru imbunatatirea rezultatelor se realizeaza un masaj usor evitand zona ochilor, buzele si aripile nasului (se lasa sa actioneze timp de 10 minute).

Se aplica concentratul activ Oily Control Concentrate prin masaj usor pentru a nu stimula secretia glandelor sebacee.

Oxigen Hiperbaric - Se foloseste pulverizatorul de oxigen ce penetreaza concentratul activ si introduce oxigen cu presiune, de puritate 98%, in cele mai profunde straturi ale pielii, stimuland metabolismul celular, (aproximativ 10 minute).

Se realizeaza Mezoterapie Virtuala ce penetreaza concentratul activ in profunzime, ajuta la o hidratare mai buna, previne aparitia ridurilor si stimuleaza regenerarea celulara (aproximativ 10 minute).

In functie de tipul de ten se realizeaza Radiofrecventa Multipolara, ce contracta fibrele de colagen existente si stimuleaza sinteza de colagen nou. (aproximativ 10 min).

Se aplica o masca plastica Oily Control Mask cu efecte vizibile imediat dupa aplicarea acesteia (actioneaza 10 - 15 minute).

La final specialistul completeaza tratamentul cu o emulsie non - uleioasa Balance Fluid si o crema destinata zonei perioculare Eye Contour Gel - Cream.

Pret:

375 Lei/sedinta

Durata: 60 minute

Frecventa: o sedinta/saptamana timp de 6 saptamani

Pentru optimizarea rezultatelor se recomanda Masca Skin Tech a doua zi.

Pentru ACASA:

Cleansing Gel- gel demachiant de curatare pentru tenul gras;

Balancing Toner – lotiune tonica pentru tenul gras;

Akno-Control Lotion – lotiune tonica pentru tenul acneic;

Balance Fluid – emulsie hidratanta pentru ten gras deshidratat si acneic (regleaza secretia glandelor sebacee;

Oil-Free Moisturising Gel – crema pentru tenul gras si deshidratat (echilibreaza excesul de sebum);

Corrective Cream – crema tratament pentru imperfectiuni locale.

TE INVITAM SA NE CONTACTEZI

0733 47 07 27


Încărcare...