Descriere:

PRIMUL TRATAMENT ADRESAT PERSOANELOR CU DERMATITA ! Unul dintre cele mai importante mecanisme de aparare ale pielii sunt microorganismele care formeaza un invelis in jurul ei si o protejeaza.

LAB BIOTICS este o linie stiintifica, formulata cu prebiotice si probiotice. Utilizarea acestora sprijina mentinerea echilibrului florei cutanate.

Procedura Tratament:

Incepem tratamentul prin demachierea ochilor cu Bio-Douce.

Curatam pielea cu Extra Rich Cleansing Foam. Folosim 3 doze pe care le distribuim prin miscari circulare pe suprafata fetei, gatului si liniei gatului.

Folosim Daily Mist Toner, pe care il trecem pe suprafata tenului pentru a completa curatarea si tonifierea.

Se face analiza tipului de ten, cu ajutorul lupei .

Aplicam un strat de Papain Enzimatic Resurfacer cu o pensula si lasam produsul exfoliant sa actioneze timp de 10 minute.

Aplicam gelul de masaj facial Glucosyl Hesperidin si Niacinamide Massage Gel, cu care realizam masajul facial (aproximativ 10 minute).

Pe pielea complet curatata aplicam concentratul activ Pro-Concentrate realizand miscari usoare, pana cand acesta este complet absorbit in piele.

Oxigen Hiperbaric - Se foloseste pulverizatorul de oxigen ce penetreaza concentratul activ si introduce oxigen cu presiune, de puritate 98%, in cele mai profunde straturi ale pielii, stimuland metabolismul celular, (aproximativ 10 minute).

Se realizeaza Mezoterapie Virtuala ce penetreaza concentratul activ in profunzime, ajuta la o hidratare mai buna, previne aparitia ridurilor si stimuleaza regenerarea celulara (aproximativ 10 minute).

Aplicam masca. Pentru a incepe, deschidem cele doua plicuri: Peel-off Mask Cream si Fixing gel. Continutul acestora se pune in doua boluri separate si se aplica in doua etape.

Etapa 1: Aplicam Peel-off Mask Cream cu o spatula astfel incat sa existe un strat perfect uniform si contururile sa fie bine definite.

Etapa 2: Aplicam Fixing Gel peste Peel-off Mask Cream cu ajutorul unei pensule. Pentru a obtine un sigiliu perfect, masam gelul de fixare pe suprafata pielii pret de cateva momente cu varful degetelor.

Dupa 20 de minute de expunere, indepartam ambele masti in acelasi timp si curatam pielea in cazul in care acest lucru e necesar.

Pulverizam Daily Mist Toner, urmat de tapotare pe piele si presiune usoara.

Completam tratamentul aplicand Peptide Eye Contour Gel-Cream pe suprafata pielii din jurul ochilor si crema Lactis Advanced Cream pe fata.

Pret:

395 Lei/sedinta

Durata: 60 minute

Frecventa: o sedinta/saptamana timp de 6 saptamani

Pentru ACASA:

Extra Rich Cleansing Foam- Spuma de curatare care ajuta, bio-selectiv, la dezvoltarea si echilibrul florei cutanate.

Daily Mist Toner - Tonic multifunctional care improspateaza, hidrateaza si activeaza apararea naturala a pielii. Aplicati pe fata, gat si linia gatului.

Peptide Eye Contour Gel-Cream - Gel pentru conturul ochilor. Trateaza pungile de sub ochi si stimuleaza productia de colagen a pielii mature.

Dermal Skin Relief - Crema faciala indicata pentru ingrijirea pielii reactive, sensibile. Reface bariera cutanata si amelioreaza iritatiile.

Lactis Advanced Cream- Crema regeneratoare bogata in active pre- si probiotice care asigura hidratare si revitalizare.

Skin Defense Booster Capsules - Ser ce ajuta la stimularea puterii defensive a pielii si intarzie semnele premature ale imbatranirii.

TE INVITAM SA NE CONTACTEZI

0733 47 07 27


Încărcare...