Descriere:

Tratament pe baza de AlphaHidroxiAcizi idel pentru tenul gras, incarcat, pori dilatati si acneea inchistata. Trateaza si vindeca cicatricile post acneice datorita exfolierii pana in straturile profunde ale pielii. Ideal si pentru tenul matur cu tendinte de ingrasare.

Intrucat procesul de exfoliere este un pas esential pentru regenerarea tenului, Bruno Vassari a creat o gama care porneste de la acest procedeu oferind un tratament complet. Glyco System este noutatea Lab Division, un tratament ce are la baza un peeling chimic ce actioneaza in profunzime, este ideal pentru regenerarea tenului, elimina ridurile de expresie, diminueaza aspectul porilor dilatati, controleaza excesul de sebum si aparitia comedoanelor.

Tratament de exfoliere si oxigenare cu AHA

Procedura Tratament:

Se realizeaza demachierea ochilor si buzelor cu Bio Douce.

Pentru a curata tenul de make-up si de impuritati se utilizeaza Pure Solution Clensing Gel. Se aplica pe fata, se emulzioneaza cu apa dupa care se indeparteaza.

Se tonifiaza fata cu Akno Control Lotion prin tamponare.

Se face analiza tipului de ten, cu ajutorul lupei .

Se aplica AHA Skin Cleanser cu ajutorul unor dischete demachiante, dupa care se aplica continutul unei fiole de AHA Glycolic Treatment, care se maseaza pana cand aceasta penetreaza in totalitate. Se lasa sa actioneze circa 10 minute, dupa care se indeparteaza cu apa rece.

Oxigen Hiperbaric - Se foloseste pulverizatorul de oxigen ce penetreaza concentratul activ si introduce oxigen cu presiune, de puritate 98%, in cele mai profunde straturi ale pielii, stimuland metabolismul celular, (aproximativ 10 minute).

Se prepara masca Cryogenic Modeling Mask. Se pune continutul unui plic intr-un bol peste care se adauga apa si se amesteca pana obtinem o pasta omogena. Se lasa sa actioneze 10-20 minute.

Se aplica un produs pentru zona ochilor: Vitamine Eye Cream sau Eye Lift Ox in functie de cat de afectata este zona.

La final se aplica AHA Multi Effect Cream.

Pret:

240 Lei/sedinta

Durata: 40 minute

Frecventa: o sedinta la 4 saptamani

Peeling chimic si hidratare intr-un singur pas - Glyco System

Procedura Tratament:

Se demachiaza ochii si buzele folosind Bio Douce.

Se demachiaza fata cu demachiant Glyco Washing Foam.

Se tonifiaza fata cu tonic Glyco Dual Phase Toner.

Se face analiza tipului de ten, cu ajutorul lupei .

Se prepara peelingul Glyco Liquid Peeling se aplica pe fata si se maseaza pana intra in piele. Se lasa sa actioneze timp de 10 min din momentul aplicarii dupa care se indeparteaza.

In cadrul tratamentului Glyco System se adauga concentratul activ Revitalising Concentrate.

Oxigen Hiperbaric - Se foloseste pulverizatorul de oxigen ce penetreaza concentratul activ si introduce oxigen cu presiune, de puritate 98%, in cele mai profunde straturi ale pielii, stimuland metabolismul celular, (aproximativ 10 minute).

Se realizeaza Mezoterapie Virtuala ce penetreaza concentratul activ in profunzime, ajuta la o hidratare mai buna, previne aparitia ridurilor si stimuleaza regenerarea celulara (aproximativ 10 minute).

Se aplica masca Anti - stress Mask ideala pentru toate tipurile de ten (aproximativ 15-20 minute), folosind masca de oxigen hiperbaric Photoon Oxygen Mask+InfraRed Soft Laser.

Se aplica Protective Cream SPF25 pe toata fata.

Pret:

325 Lei/sedinta

Durata: 50 minute

Frecventa Terapie: o sedinta la doua saptamani (2 tratamente), la trei saptamani (1 tratament), la patru saptamani restul tratamentelor (6 tratamente).

Frecventa Tratament: o sedinta la 4 saptamani.

TE INVITAM SA NE CONTACTEZI

0733 47 07 27


Încărcare...