Descriere:

Prima gama de produse profesionale care permite efectuarea unui treatment personalizat, care sa se adapteze fiecarui tip de piele.

Tenul tau are nevoie de tratamente periodice de curatare si intretinere pentru a reda elasticitatea, fermitatea, hidratarea si aspectul radiant precum si pentru a preveni imbatranirea prematura.

Procedura Tratament:

Se incepe tratamentul prin indepartarea delicata a machiajului din jurul ochilor si buzelor, utilizand demachiantul bifazic Bio-Douce.

Se curata fata, gatul si decolteul cu demachiantul potrivit tipului de ten.

Se tonifica fata cu tonic potrivit tipului de ten.

Se face analiza tipului de ten, cu ajutotul lupei .

Se incepe exfolierea pielii prin aplicarea unui strat de Papain Enzymatic Resurfacer pe fata, gat si linia gatului cu o pensula speciala. Se lasa sa actioneze timp de 10 minute.

Microdermoabraziune - In functie de tipul de ten dupa demachiere, se realizeaza exfolierea tenului cu capetele de microdermoabraziune adecvate (aproximativ 10 min).

Se realizeaza calmarea tenului cu ajutorul tonicului potrivit tipului de ten.

Se pun intr-un recipient 60 de picaturi (3ml) din cele mai indicate boostere conform nevoilor pielii.

Intr-un alt recipient, se pun 10ml de Facial Massage Gel in care se adauga 1ml din mixul creat cu ajutorul unei seringi pentru a doza corect, apoi se amesteca bine. Se aplica mixul pe piele intr-un strat subtire si se maseaza (aproximativ 10 minute). Se indeparteaza gelul de masaj cu apa calda.

Oxigen Hiperbaric - Din mixul de boostere se iau inca 1.5ml si se aplica direct pe piele.

Se foloseste pulverizatorul de oxigen ce penetreaza concentratul activ si intoduce oxigen cu presiune, de puritate 98%, in cele mai profunde straturi ale pielii, stimuland metabolismul celular, (aproximativ 10 minute).

Se realizeaza Mezoterapie Virtuala ce penetreaza concentratul activ in profunzime, ajuta la o hidratare mai buna, previne aparitia ridurilor si stimuleaza regenerarea celulara (aproximativ 10 minute).

Se realizeaza Radiofrecventa Multipolara ce contracta fibrele de colagen existente si stimuleaza sinteza de colagen nou. (aproximativ 10 min).

Se aplica una din mastile Vitalising Mask cu efect antirid si de lifting, Hydro – Intensive Mask, Anti-stress Mask, Cryogenic Modeling Mask o masca plastifianta cu efect criogenic ce confera fermitate. Se lasa sa actioneze timp de 15- 20 de minute, folosind masca de oxigen hiperbaric Photoon Oxygen Mask+InfraRed Soft Laser.

Se aplica Eye Contour Gel in jurul ochilor si se finalizeaza cu crema The True Cream in care s-au adaugat 0.5ml din mixul de boostere.

Pret:

450 Lei/sedinta

Durata: 80 minute

Frecventa: o sedinta la 4 saptamani

TE INVITAM SA NE CONTACTEZI

0733 47 07 27


Încărcare...