Descriere:

Este un masaj vacumatic care stimuleaza circulatia limfo-venoasa, crescand sinteza de colagen si elastina, imbunatatind curatarea si decongestionarea tesuturilor. Astfel tenul devine mai luminos si isi recapata fermitatea. In timpul sedintei de vacuum se produce si o exfoliere a pielii, tesutul ramanand catifelat si luminos.

Beneficii vacuum facial – Tehnologia Eximia:

Rezultate remarcabile atat la nivelul fetei cat si la nivelul gatului in special la inlaturarea barbiei duble si a gusei, ofera fermitate;

Ofera astfel un lifting profund si drenaj limfatic imbunatatind si zona perioculara;

Decongestioneaza tesuturile si impulsioneaza microcirculatia faciala;

Realizeaza o exfoliere fina a tenului, indepartand celulele moarte de la suprafata pielii;

Ajuta la ridicarea pometilor.

Contraindicatii: Persoanele insarcinate, persoanele care sufera de epilepsie, hipertiroidie, fragilitate capilara, boli de inima, persoanele sensibile la alergii si cele care au rani deschise.

Procedura Tratament:

  1. Se începe prin demachierea si tonifierea tenului cu produse specific tipului de ten.
  2. Se aplică un peeling enzimatic ușor care are rolul de a rupe legăturile dintre celulele moarte. Peeling-ul enzimatic (biologic, vegetal) asigura o exfoliere blanda si sigura, cu efecte vizibile imediate. Pielea devine astfel perfect restaurata, luminoasa, curata, cu un aspect proaspat si textura catifelata (daca este cazul), timp de actiune 5 – 7 minute.
  3. Se realizează terapia cu vacuum endermologic ce ofera un masaj endodermic cu efect detoxifiant, de lifting si anti – age (15 – 20 minute).
  4. La finalul tratamentului se aplică o cremă hidratantă cu SPF, ce are efect in profunzime, lasând-o vizibil mai neteda și mai luminoasa.

Frecventa:         

Terapie: 6-8 sedinte, doua sedinte/saptamana;

Intretinere: o sedinta la 4 saptamani.

Pret:

Fata,Gat - 200 lei;

Fata, Gat, Decolteu – 250 lei;

Durata:

Fata,Gat -25 minute;

Fata, Gat, Decolteu – 35 minute;

TE INVITAM SA NE CONTACTEZI

0733 47 07 27


Încărcare...