Descriere:

Radiofrecventa este o procedura de lifting facial nechirurgical, procedura inovatoare si non-invaziva. Prin incalzirea in profunzime a pielii, aceasta procedura favorizeaza producerea de colagen propriu pielii.

Radiofrecventa  bipolara faciala

Sistemul de regenerare a pielii bazat pe radiofrecventa bipolara tehnologia Sculptor este cea mai noua tehnologie cu standarde ridicate, creat pentru eliminarea si indepartarea non-invaziva a simptomelor imbatranirii pielii.

Beneficii:

 • efecte de lifting facial chiar de la primele sedinte;
 • ridurile sunt reduse vizibil;
 • tonifiaza pielea;
 • reduce barbia dubla;
 • formarea unor noi fibre de colagen.

In timpul tratamentului, colagenul incalzit la o temperatura de 45°C-60°C incepe sa-si schimbe structura si sa se micsoreze. Aceste modificari termice determina formarea unor noi fibre de colagen, in felul acesta pielea este refacuta, fiind eliminate ridurile.

Energia bipolara incalzeste simultan derma si straturile subcutanate ale pielii, caldura face ca fibrele de colagen sa se contracte. Fibrele de colagen contractate tonifiaza pielea creand un efect imediat.

Procedura recomandata femeilor dupa varsta de 25 ani atat ca tratament preventiv cat si pentru remedierea unor imperfectiuni aparute odata cu varsta.

Radiofrecventa  tripolara  faciala

Este cea mai noua tehnologie bazata pe radiofrecventa tripolara tehnologia Sculptor, care are rezultate inca de la primele tratamente in cazul lipsei de fermitate si elasticitate pielii.

Aceasta produce o imbunatatire a aspectului, prin refacerea fermitatii pielii. Pe termen lung, aceasta incalzire accelereaza metabolismul fibroblastelor pentru a favoriza producerea unor noi fibre de colagen si tonifiaza pielea, care devine ferma, neteda, conturata, cu textura si aspect bine definite.

Deoarece pielea este supusa continuu efectelor mediului inconjurator, tesuturile conective incep sa cada cauzand riduri si alte semne ale inaintarii in varsta.

Colagenul si elastina - sunt sintetizate de celulele pielii denumiti fibroblasti. Radiofrecventa tripolara stimuleaza aceste fibroblaste dupa cum urmeaza:

Penetreaza straturile pielii pentru a incalzi selectiv tesuturile si matricile extracelulare unde sunt fixate fibrele de colagen. Incalzirea locala cauzeaza o contractie imediata a fibrei de colagen si in acelasi timp stimuleaza metabolismul fibroblastelor accelerand producerea de noi fibre de colagen si elastina.

Contractia fibrelor de colagen si regenerarea depozitelor de colagen si elastina confera fermitate si elasticitate pielii asigurandu-i un aspect sanatos si intinerit.

Studii clinice au dovedit imbunatatirea fermitatii, elasticitatii si tonusului pielii, precum si atenuarea ridurilor pe toate tipurile de piele.

Procedura Tratament:

Procedura Tratament 1

 1. Se începe prin demachierea si tonifierea tenului cu produse specific tipului de ten.
 2. Se aplică un peeling enzimatic ușor care are rolul de a rupe legăturile dintre celulele moarte. Peeling-ul enzimatic (biologic, vegetal) asigura o exfoliere blanda si sigura, cu efecte vizibile imediate. Pielea devine astfel perfect restaurata, luminoasa, curata, cu un aspect proaspat si textura catifelata (daca este cazul), timp de actiune 5 – 7 minute.
 3. Se realizează terapia cu radiofrecventa bipolara/tripolara tehnologia Sculptor ce compactează fibrele de colagen si elastina având un intens efect de lifting și de redobândire a tonusului facial (aproximativ 15 - 20 minute).
 4. La finalul tratamentului se aplică o cremă hidratantă cu SPF, ce are efect in profunzime, lasând-o vizibil mai neteda și mai luminoasa.

Frecventa:         

Terapie: 6-8 sedinte, o sedinta la 10 – 14 zile;

Intretinere: o sedinta la 4 saptamani.

Procedura Tratament 2

 1. Se începe prin demachierea si tonifierea tenului cu produse specific tipului de ten.
 2. Se aplică un peeling enzimatic ușor care are rolul de a rupe legăturile dintre celulele moarte. Peeling-ul enzimatic (biologic, vegetal) asigura o exfoliere blanda si sigura, cu efecte vizibile imediate. Pielea devine astfel perfect restaurata, luminoasa, curata, cu un aspect proaspat si textura catifelata (daca este cazul), timp de actiune 5 – 7 minute.
 3. Microdermoabraziunea se realizează cu capătul de tratament destinat tipului de ten. Exfoliază si îndepartează celulele moarte de la suprafața pielii. Microdermoabraziunea nu este un tratament cosmetic obisnuit. Studiile arata ca absorbtia anumitor clase de substante active creste dupa microdermoabraziune de 8-24 de ori. Tratamentul facial cu microdermoabraziune este considerat un tratament indispensabil in curatarea si intretinerea sanatatii pielii (aproximativ 10-15 minute).
 4. Se efectueaza tonifierea cu ajutorul unui toner potrivit tipului de ten ce are ca scop indepartarea corneocitelor si a rezidurilor ramase pe suprafata pielii ca rezultat al microdermoabraziunii.
 5. Se realizează terapia cu radiofrecventa bipolara/tripolara tehnologia Sculptor ce compactează fibrele de colagen si elastina având un intens efect de lifting și de redobândire a tonusului facial (aproximativ 15 - 20 minute).
 6. Se aplică masca-hidratanta recomandata de cosmetician, ce ajută la stimularea metabolismului pielii, conferind fermitate țesuturilor și redefinind conturul feței. (15 – 20 minute)
 7. La finalul tratamentului se aplică o cremă hidratantă cu SPF, ce are efect in profunzime, lasând-o vizibil mai neteda și mai luminoasa.

Frecventa:         

Terapie: 6-8 sedinte, o sedinta la 10 – 14 zile;

Intretinere: o sedinta la 4 saptamani.

Pret:

Pret tratament 1

Pret RF bipolara:

Fata - 150 lei;

Fata, Gat, Decolteu – 170;

Pret RF tripolara:

Fata - 170 lei;

Fata, Gat, Decolteu – 190 lei;

Durata:

Fata - 25 minute;

Fata, Gat, Decolteu – 30 minute;


Pret tratament 2

Pret RF bipolara:

Fata - 250 lei;

Fata, Gat, Decolteu – 270 lei;

Pret RF tripolara:

Fata - 270 lei;

Fata, Gat, Decolteu – 290 lei;

Durata:

Fata - 55 minute;

Fata, Gat, Decolteu – 65 minute;

TE INVITAM SA NE CONTACTEZI

0733 47 07 27


Încărcare...