Descriere:

Tratament destinat tenului gras si hiperseboreic ce are rolul de a regla excesul de sebum, inchide porii, uniformizeaza textura pielii, oferind un efect imediat de luminozitate si netezire.

Cu o mare putere de reglare a excesului de sebum, acest tratament reuseste sa trateze eruptiile cutanate, sa matifieze, sa purifice tenul si sa reechilibreze glandele sebacee.

Extrasul de iris are putere anti-inflamatoare, sarea de zinc este un puternic antiseptic iar vitamina A regenereaza epiderma si imbunatateste starea pielii.

Procedura Tratament:

Se demachiaza ochii si buzele cu ajutorul lotiunii Bio Douce.

Se realizeaza demachierea fetei, gatului si decolteului cu gel demachiant Cleansing Gel.

Se efectueaza tonifierea cu ajutorul solutiei Balancing Toner/Akno Control Lotion ce are ca scop desavarsirea demacherii, indepartarea particulelor de demachiant si pregatirea fetei pentru pasii care urmeaza.

Se face analiza tipului de ten, cu ajutorul lupei.

In functie de tipul de ten se realizeaza peelingul enzimatic cu Pulizia, produs pentru o exfoliere si o indepartare mai eficienta a impuritatilor. (Se aplica sub forma unei masti si se lasa sa actioneze 5-7 minute in functie de cat de incarcat este tenul si se indeparteaza cu apa) sau gomaj usor cu Soft Refiner, indeparteaza rapid si eficient excesul de celule moarte si stimuleaza procesul de regenerare al acestora.

Microdermoabraziune - In functie de tipul de ten, se realizeaza exfolierea tenului cu capetele de microdermoabraziune adecvate (aproximativ 10 min).

Se aplica concentratul activ Oily Control Concentrate prin masaj usor pentru a nu stimula secretia glandelor sebacee.

Oxigen Hiperbaric - Se foloseste Pulverizatorul de oxigen ce penetreaza concentratul activ si introduce oxigen cu presiune, de puritate 98%, in cele mai profunde straturi ale pielii, stimuland metabolismul celular, (aproximativ 10 minute).

Se realizeaza Mezoterapie Virtuala ce penetreaza concentratul activ in profunzime, ajuta la o hidratare mai buna, previne aparitia ridurilor si stimuleaza regenerarea celulara (aproximativ 10 minute).

In functie de tipul de ten se realizeaza Radiofrecventa Multipolara, ce contracta fibrele de colagen existente si stimuleaza sinteza de colagen nou. (aproximativ 10 min).

Se aplica o masca faciala Balance Mask regleaza secretiile glandelor sebacee si pH-ul pielii, curata si inchide porii (actioneaza 10 - 15 minute), folosind masca de oxigen hiperbaric Photoon Oxygen Mask+InfraRed Soft Laser.

La final specialistul completeaza tratamentul cu o crema Balance Fluid si o crema destinata zonei perioculare Eye Contour Gel - Cream.

Pret:

350 Lei/sedinta

Durata: 70 minute

Frecventa: o sedinta la trei/patru saptamani

Pentru optimizarea rezultatelor se recomanda Masca Skin Tech a doua zi.

Pentru ACASA:

Cleansing Gel- gel demachiant de curatare pentru tenul gras;

Balancing Toner – lotiune tonica pentru tenul gras;

Akno-Control Lotion – lotiune tonica pentru tenul acneic;

Balance Fluid – emulsie hidratanta pentru ten gras deshidratat si acneic (regleaza secretia glandelor sebacee);

Oil-Free Moisturising Gel – crema pentru tenul gras si deshidratat (echilibreaza excesul de sebum);

Corrective Cream – crema tratament pentru imperfectiuni locale.

TE INVITAM SA NE CONTACTEZI

0733 47 07 27


Încărcare...