Descriere:

Este un tratament flash de luminozitate pentru pielea palida, terna, fara luminozitate si cu pete cauzate de soare sau de alti agenti externi.

Acest tratament incetineste procesul de melanogeneza cauzat de razele solare, determina transformarea melaninei de culoare inchisa in melanina de culoare deschisa si actioneaza ca un fotoprotector biologic.

Ofera multiple beneficii pielii: hidratare intensiva, efect instant de luminozitate, efect antioxidant datorita continutului de vitamina C, stimuleaza productia de colagen, proteina necesara pielii pentru mentinerea tonusului si elasticitatii.

Procedura Tratament:

Se demachiaza ochii si buzele cu ajutorul lotiunii Bio Douce.

Se realizeaza demachierea fetei, gatului si decolteului cu demachiantul Creamy Cleansing Foam.

Se efectueaza tonifierea cu ajutorul lotiunii Brightening Lotion ce are ca scop desavarsirea demachierii, indepartarea particulelor de demachiant si pregatirea fetei pentru pasii care urmeaza.

Se face analiza tipului de ten, cu ajutorul lupei.

Se realizeaza peelingul enzimatic cu Pulizia, produs pentru o exfoliere si o indepartare mai eficienta a impuritatilor. (Se aplica sub forma unei masti si se lasa sa actioneze 5-7 minute in functie de cat de incarcat este tenul si se indeparteaza cu apa) sau gomaj usor cu Soft Refiner, indeparteaza rapid si eficient excesul de celule moarte si stimuleaza procesul de regenerare al acestora.

Microdermoabraziune - In functie de tipul de ten dupa demachiere, se realizeaza exfolierea tenului cu capetele de microdermoabraziune adecvate (aproximativ 10 min).

Se realizeaza calmarea tenului cu ajutorul tonicului Brightening Lotion.

Se realizeaza deschiderea porilor cu masca dezincrustanta Mousse Thermal all’Uva si se lasa sa actioneze timp de 5 minute.

Se aplica concentratul activ Intensive Whitening Concentrate printr-un masaj usor pana intra in piele.

Oxigen Hiperbaric - Se foloseste pulverizatorul de oxigen ce penetreaza concentratul activ si introduce oxigen cu presiune, de puritate 98%, in cele mai profunde straturi ale pielii, stimuland metabolismul celular, (aproximativ 10 minute).

Se realizeaza Mezoterapie Virtuala ce penetreaza concentratul activ in profunzime, ajuta la o hidratare mai buna, previne aparitia ridurilor si stimuleaza regenerarea celulara (aproximativ 10 minute).

Se realizeaza masajul cu ajutorul cremei de masaj termice Vitalizing Massage Cream ce contine Glucosyl Hesperidin si ulei de masline (aproximativ 20 minute)-optional.

Se realizeaza Radiofrecventa Multipolara, ce contracta fibrele de colagen existente si stimuleaza sinteza de colagen nou. (aproximativ 10 min).

Se aplica o masca faciala Skin Whitening Mask care are rol de albire si de a calma si revigora epiderma (actioneaza 10-15 minute), folosind masca de oxigen hiperbaric Photoon Oxygen Mask+InfraRed Soft Laser.

La final specialistul completeaza tratamentul cu o crema White Day Protection SPF 15 si o crema destinata zonei perioculare Vitamin Eye Cream.

Pret:

345 Lei/sedinta;

395 Lei/sedinta (cu masaj facial)

Durata: 70 minute/ 90 minute (cu masaj facial)

Frecventa: o sedinta la 4 saptamani

Pentru optimizarea rezultatelor se recomanda Masca Skin Tech a doua zi.

Pentru ACASA:

Cleansing Foam 150 ml – crema spuma de curatare;

Brightening Lotion 250 ml – lotiune tonica de albire;

White Light Spot Corrector 30 ml – corector ce se aplica zilnic local pe pata;

White Day Protection SPF 15 - 50 ml – crema protectoare si hidratanta cu factor de protectie 15;

Brightening Essence Gel 30 ml – ser cu efect de albire rapida, anti – rid si antioxidant se foloseste inainte de aplicarea cremei.

TE INVITAM SA NE CONTACTEZI

0733 47 07 27


Încărcare...