Descriere:

Descriere Dermo Health

Suctiunea capetelor de tratament realizeaza un drenaj limfatic facial complet ce diminueaza spontan cearcanele de sub ochi. Dispozitivele de tratament ofera persoanei tratate uniunea perfecta intre relaxare si eficienta.

Cele 3 capete de tratament facial sunt realizate din material de calitate superioara hipoalergenic. Acestea au dimensiuni diferite, facilitand efortul terapeutului de a accesa zonele cele mai inguste de la nivel facial.

Trei tratamente faciale cu Dermo Health.

Tratament Ten Gras:

Tratamentul incepe cu deblocarea ganglionara.

Zonele ce necesita tratament sunt tamplele, zona de sub pometi si linia mandibulei.

Terapeutul aplica manevre de drenaj limfatic si mobilizare a tesutului conector.

Puncte de drenaj : ganglionul preauricular- lantul ganglionic sterno cleidoxipito mastoidian.

Tratamentul Edemelor:

Tratamentul incepe cu deblocajul ganglionar. Zonele tratate sunt pleoapele si fata. Pleoapele vor fi tratate pornind manevra de drenaj din zona nasului spre ganglionul preauricular.

Tratamentul Ridurilor

Fiecare rid este tratat asemeni unei mici cicatrici, aplicand miscari zig-zag transversal spre pliul ridului. Mai intai terapeutul lucreaza pe jumatatea dreapta a fetei, apoi pe cea stanga. Ridurile de expresie vor fi tratate aplicand miscari in zig-zag si/sau circulare. La sfarsit, cu ajutorul adaptorului de 38 nm puteti genera efectul de lifting pe epiderma.

Descriere DermoLED:

O data cu trecerea timpului pielea isi pierde elasticitatea. Fumatul, stresul, expunerea exagerata la soare, alcoolul, poluarea si bolile converg toate la formarea de noi inestetisme la nivelul tenului.

Terapia DermoLed imbina functia de suctiune cu emisia de lumina LED asupra pielii. La nivelul tenului limfa va fi drenata si tenul va ramane luminos si radios. In tot acest timp lumina LED stimuleaza microcirculatia si oxigenarea tesutului. Dispozitivele inteligente ce imbina perfect functia de suctiune cu functia LED.

Dermoled-urile sunt lumini de tratament rosii create cu tehnologia BodyHealth pentru aplicatii la nivel corporal si facial.

DermoLED se bazeaza pe cromoterapie si lumina rece de culoare rosie, emisa in fascicul restrans si cu grad ridicat de puritate a culorii. Este o metoda extrem de eficienta si complet noninvaziva de reintinerire a pielii.

DermoLED-urile interactioneaza cu celulele, activeaza metabolismul intracelular, creste sinteza de ATP( adenozin trifosfat) si stimuleaza productia de colagen si elastina.

Forma ergonomica a celor doua capete de tratament de dimensiuni diferite (unul cu 5 si altul cu 8 LED-uri ) a fost conceputa special pentru personalizarea tratamentului in functie de necesitatea persoanei tratate.

Ce se poate trata cu Dermohealth + DermoLED ?

 • Cearcanele;
 • Pungile de sub ochi;
 • Edemele de la nivel facial;
 • Lipsa de elasticitate a pielii;
 • Asimetrii de textura;
 • Detoxifiere faciala;
 • Cresterea elasticitatii;
 • Stimularea fibroblastelor ce sintetizeaza colagen si elastina.

Procedura Tratament 1:

 1. Se începe prin demachierea si tonifierea tenului cu produse specific tipului de ten.
 2. Se aplică un peeling enzimatic ușor care are rolul de a rupe legăturile dintre celulele moarte. Peeling-ul enzimatic (biologic, vegetal) asigura o exfoliere blanda si sigura, cu efecte vizibile imediate. Pielea devine astfel perfect restaurata, luminoasa, curata, cu un aspect proaspat si textura catifelata (daca este cazul), timp de actiune 5 – 7 minute.
 3. Se realizează tratamentul DermoHealth - Dermoled prin masaj de deblocare ganglionara, drenaj limfatic si mobilizare a tesutului conector endodermic cu efect detoxifiant. Ridurile de expresie vor fi tratate aplicand miscari in zig-zag si/sau circulare.(15 – 20 minute).
 1. La finalul tratamentului se aplică o cremă hidratantă cu SPF, ce are efect in profunzime, lasând-o vizibil mai neteda și mai luminoasa.

Frecventa:         

Terapie: 6-8 sedinte, doua sedinte/saptamana;

Intretinere: o sedinta la 4 saptamani.

Procedura Tratament 2

 1. Se începe prin demachierea si tonifierea tenului cu produse specifice tipului de ten.
 2. Se aplică un peeling enzimatic ușor care are rolul de a rupe legăturile dintre celulele moarte. Peeling-ul enzimatic (biologic, vegetal) asigura o exfoliere blanda si sigura, cu efecte vizibile imediate. Pielea devine astfel perfect restaurata, luminoasa, curata, cu un aspect proaspat si textura catifelata (daca este cazul), timp de actiune 5 – 7 minute.
 3. Microdermabraziunea cu dischete din pulbere de diamant de unica folosinta - se realizează cu capătul de tratament destinat tipului de ten. Exfoliază si îndepartează celulele moarte de la suprafața pielii. Microdermabraziunea nu este un tratament cosmetic obisnuit. Studiile arata ca absorbtia anumitor clase de substante active creste dupa microdermabraziune de 8-24 de ori. Tratamentul facial cu microdermabraziune este considerat un tratament indispensabil in curatarea si intretinerea sanatatii pielii (aproximativ 10 - 15 minute).
 4. Se efectueaza tonifierea cu ajutorul unui toner potrivit tipului de ten ce are ca scop indepartarea corneocitelor si a rezidurilor ramase pe suprafata pielii ca rezultat al microdermabraziunii.
 5. Se realizează tratamentul DermoHealth - Dermoled prin masaj de deblocarea ganglionara, drenaj limfatic si mobilizare a tesutului conector endodermic cu efect detoxifiant.Ridurile de expresie vor fi tratate aplicand miscari in zig-zag si/sau circulare.(15 – 20 minute).
 6. Se realizează terapia cu radiofrecventa bipolara/tripolara tehnologia Sculptor ce compactează fibrele de colagen si elastina având un intens efect de lifting și de redobândire a tonusului facial (aproximativ 15 - 20 minute).
 7. Se aplică masca-hidratanta recomandata de cosmetician, ce ajută la stimularea metabolismului pielii, conferind fermitate țesuturilor și redefinind conturul feței. (15 – 20 minute)
 8. La finalul tratamentului se aplică o cremă hidratantă cu SPF, ce are efect in profunzime, lasând-o vizibil mai neteda și mai luminoasa.

Frecventa:         

Terapie: 6-8 sedinte, o sedinta la 10 – 14 zile;

Intretinere: o sedinta la 4 saptamani.

Pret:

Pret Tratament 1

Fata,Gat - 90 lei;

Fata, Gat, Decolteu – 110 lei;

Durata:

Fata,Gat -25 minute;

Fata, Gat, Decolteu – 35 minute;

Pret Tratament 2

Pret RF bipolara:

Fata - 295 lei;

Fata, Gat, Decolteu – 320;

Pret RF tripolara:

Fata - 320 lei;

Fata, Gat, Decolteu – 370;

Durata:

Fata -70 minute;

Fata, Gat, Decolteu – 85 minute;

TE INVITAM SA NE CONTACTEZI

0733 47 07 27


Încărcare...