Descriere:

HIMFU (HIFU multifocal) - Cea mai noua tehnologie in industria de estetica si remodelare corporala ce actioneaza cu un sistem de tratare prin ultrasunete, distrugand celulele adipoase vizate, inlocuind cu succes liposucția chirurgicală, respectiv distrugerea definitivă a unui număr important de adipocite. Procedura este  non-invazivă și nedureroasă, producând microbule ce cresc presiunea în interiorul celulei grase. HIFU este folosită în medicină, pe scară largă, pentru topirea tumorilor canceroase.

Undele HImFU au o energie concentrata si intensitate foarte mare, acesti parametri distrugand definitiv adipocitul si reducand cu minim 2 cm, zona lucrata. Actiunea termomecanica a acestor unde actioneaza doar la nivelul celulelor grase, tesuturile adiacente nefiind afectate. Este cea mai sigura terapie de slabire localizata.

Spre deosebire de celelalte echipamente de cavitație cu frecvență joasă (35- 80kHz), terapia HImFU cu frecvență înaltă (2.7MHZ, 45w) asigură rezultate remarcabile la o adâncime de penetrare controlată de până la maxim 3 cm. Acționează cu valuri de unde cavitaționale de înaltă frecvență producând microbule ce cresc presiunea în interiorul celulei grase. Dilatările și comprimările repetate și rapide ale adipocitelor duc la o spargere imediată a acestora și o reducere instantă a centimetrilor.

Terapia HImFU asigură rezultate remarcabile de până la 4 cm în doar o sesiune și este urmată în mod obligatoriu de un drenaj limfatic pentru eliminarea toxinelor.

Care sunt avantajele terapiei HImFU?

 • liposuctia non-chirurgicala, non-invaziva si nedureroasa ce provoaca distrugerea definitiva a unui numar important de adipocite;
 • reducerea instanta a centimetrilor;
 • Siguranta si confort in tratarea zonelor voluminoase;
 • Efecte garantate de la prima sesiune;
 • Rezultate durabile pe termen lung.

Cantitatea de grasime rezultata in urma terapiei este drenata de sistemul limfatic propriu organismului si condusa la ficat. Acesta o metabolizeaza la fel ca pe grasimea exogena, cea provenita din alimentatie.

Cum se pierd centimetri?

Undele acustice HImFU actioneaza cu energie concentrata si focusata pe tesutul gras subcutanat. In timpul actiunii asupra celulelor grase, la nivelul membranei adipocitare, unde se produc o serie de modificari, acestea ducand la ruperea membranei celulei grase. Materialul gras eliberat din interiorul celulei adipoase este descompus in acizi grasi si glicerol. Sistemul limfatic preia aceste reziduri si le conduce la ficat. Ficatul nu face diferenta intre acizii grasi rezultati din distrugerea adipocitelor si cei proveniti de la alimente asa ca ii metabolizeaza la fel. In timpul terapiei dermul, vasele de sange, nervii si toate tesuturile adiacente sunt in perfecta stare.

Se subintelege importanta pe care o are consumul de lichide si de alimente fara continut gras in ziua efectuarii terapiei si nu numai.

Cui se adreseaza terapia HImFU?

Tehnologia HImFU este extrem de versatila ea fiind potrivita atat pentru persoanele supraponderale cat si pentru cele normoponderale, dar cu depozite localizate de grasime de cele mai multe ori inestetice. Zonele de lucru pot fi bilateral simetrice: pe brate, abdomen, coapse, subfesieri sau asimetric in cazul zonelor cu volum diferit, sau asimetrii post-interventii chirurgicale de liposuctie.

Este indicat sa se evite persoanele cu obezitate si de asemenea persoanele foarte slabe care nu au un pliu de grasime de minim 2 cm.

Cum se efectueaza terapia HImFU?

 1. Se efectueaza in prealabil o diagnosticare a persoanei ce urmeaza a fi tratata, analizand pliul de grasime de pe zona vizata si densitatea grasimii de la acel nivel.
 2. Se masoara zona ce urmeaza a fi tratata.
 3. In functie de zona de lucru se alege timpul de actiune ce variaza intre 20 -40 de minute in functie de factorii specificati anterior.
 4. Se stabilesc parametrii si se seteaza in meniul echipamentului, apoi se demareaza procedura, dupa ce zona de lucru este acoperita in totalitate de gel de ultrasunete special pentru protectia tegumentului si pentru transmiterea energiei.

Sfaturi post-tratament

Terapia HImFU nu implica perioada de recuperare dar in egala masura sunt indicatii pretioase care mentin rezultatul obtinut sau chiar potenteaza eficienta terapiei.

 • Este indicat sa se consume apa pentru ca drenarea grasimilor sa fie alerta;
 • Este indicat sa sa faca miscare;
 • Este indicat sa se consume alimente hipocalorice si enzimatice.

Contraindicatii:

 • Sarcina, alaptare;
 • Hipercolesterolemie;
 • Hipertrigliceridemie;
 • Hepatita;
 • HIV;
 • Probleme de coagulare a sangelui;
 • Hernii;
 • Leziuni deschise pe zona tratata.

Terapia este dureroasa?
Nu.

Efecte secundare
Nu.

Pret:

350 lei/sedinta;

Durata: 30 minute.

Frecventa:

Terapia HImFU se efectueaza o data pe saptamana.

Terapia HImFU va fi in mod obligatoriu urmata de un drenaj limfatic de 30 de minute pentru eliminarea toxinelor.

TE INVITAM SA NE CONTACTEZI

0733 47 07 27


Încărcare...