DERMOHEALTH CORPORAL – Tratament intensiv pentru celulita pana la gradul 4 – VACUUM + LASER

Descriere:

Ce este masajul transcutanat cu tehnologie Dermo Health?

Sculptor - Dermo Health (Masaj Transdermic) - este o metoda revolutionara de masaj endermologic ce foloseste o turbina dublu - axiala ( 15,000 rpm) in locul clasicei pompe de vacuum. Turbina produce o suctiune continuua in flux constant, pentru a actiona cu eficienta dar si pentru a elimina riscurile de aparitie a hematoamelor, vanatailor la nivelul epidermei.

Acest lucru este ajustat si de costumul special cu care se imbraca clientul, scazand forta de frecare cu tegumentul, dar fara sa diminueze puterea de aspiratie a masajului. Astfel, puteti obtine rezultate mai bune intr-un timp mai scurt. Dermocell foloseste manevre specifice masajului transdermic ce au beneficii multiple.

Edemele aparute la nivelul membrelor inferioare vor fi eliminate prin miscarile de deblocare si stimulare a ganglionilor limfatici. Aspectul de coaja de portocala va fi inlaturat prin mobilizarea tesutului adipos si redistribuirea uniforma a adipocitelor. Elasticitatea pielii va fi sporita prin accelerarea circulatiei sangvine si stimularea metabolismului celular.

Sculptor - Dermo Health (Masaj Transdermic) - are efecte spectaculoase de reconturare la nivelul siluetei, terapia fiind total nedureroasa si non-invaziva. Ba mai mult, masajul transdermic este o terapie foarte relaxanta ce se poate efectua pe intreg corpul. Este indicata pentru toate stadiile de celulita, de la cea in faza incipienta datorata lipsei de tonus pana la cea cu formari de macronoduli. Pe langa faptul ca masajul transdermic este un tratament eficient, acesta este des recomandat de medicii chirurgi plasticieni in perioada de recuperare, pentru eventualele asimetrii postinterventie.

KeyModulul Sculptor include un set de role pentru a realiza un proces mecanic de “framantare” a tesuturilor subcutanate. Aceasta actiune de “framantare” genereaza un schimb la nivel intra si extra celular al fiecarei celule in parte si o mai mare mobilizare a adipocitelor. Acesta este, practic, motivul pentru care toate toxinele si deseurile acumulate sunt eliminate iar celulele primesc o “ hrana” bogata in oxigen si nutrienti, sprijinind procesele metabolice. In timp ce rolele framanta tesutul adipos, dispozitivul actioneaza prin presiune negativa de suctiune formand un vid cu tesutul gras ce va fi mobilizat distrugand formatiunile aparute intre adipocite.

Sistemul Limfatic

Aplicarea masajului endermologic creste si stimuleaza circulatia limfatica gratie presiunii negative aplicate dar si “framantarii” realizata de role. Terapeutul actioneaza pe lantul ganglionar si urmeaza dispunerea ganglionilor limfatici pe intreaga retea a organismului. Astfel se folosesc manevrele specifice de deblocare ganglionara dupa care cele specifice de drenaj. In prima faza ganglionii sunt stimulati sa pompeze limfa in circulatie apoi prin manevrele de drenaj sa preia limfa intoxicata si sa o dreneze.

Eficienta masajului transdermic este dovedita imediat dupa prima sedinta, iar 24 de ore dupa prima sedinta, eliminarea lichidelor fiind de trei ori mai intensa. Dupa cateva sesiuni de tratament edemele sunt inlaturate, zonele afectate de celulita vor fi mult imbunatatite ca aspect, silueta schimbandu-si conturul de la o sesiune la alta.

În plus, terapia LED (LASER) aplicată în același timp triplează efectele tratamentului, prin pătrunderea în țesut și reducerea celulelor adipoase.

Care sunt efectele?

 • Favorizeaza oxigenarea tesuturilor asupra carora actioneaza stimuland circulatia;
 • Imbunatateste elasticitatea cutanata;
 • La nivel vascular produce vasodilatatie, relaxand musculatura;
 • Faciliteaza mobilizarea cutanata, decongestionand tesuturile fibrozate si zonele hipersenzitive;
 • Previne fibrozarea tisulara;
 • Produce miorelaxare la nivelul musculaturii striate;
 • La nivel abdominal favorizeaza digestia.

Are si actiune postchirurgicala?

 • Ajuta la eliminarea edemelor post-liposuctii;
 • Inlatura asimetriile tesuturilor post-liposuctii;
 • Elimina fibrozele tesutului aparute in urma operatiilor chirurgicale;
 • Stimuleaza punctele de acupunctura.

Contraindicatii:

 • HIPERTENSIUNE: - inainte de sedinta este recomandat sa se ia tensiunea clientului intrucat este un tratament ce stimuleaza presiunea sangvina.
 • BOLI ALE PIELII: - iritatii (urticarie), rani deschise, inflamatii, hematoame, depigmentari tegumentare din cauze necunoscute, boli contagioase.
 • CANCER - este interzisa aplicarea tratamentului persoanelor bolnave de cancer intrucat se stimuleaza circulatia limfatica fapt ce poate cauza o dispersie si mai mare a celulelor bolnave .
 • HERNIE - este recomandata aplicarea tratamentului cu atentie in jurul zonelor afectate. Daca nu se acorda atentie se poate cauza inrautatirea bolii. In general, zona inghinala nu trebuie tratata caci ar putea ascunde forme de hernie nedepistate inca.
 • VENE VARICOASE - Aplicati tratamentul in jurul acestora, niciodata direct pe ele. Telangiectazia nu este o contraindicatie. Ba chiar, in unele cazuri a prezentat imbunatatiri radicale gratie tratamentului transdermic, caci DermoHealth imbunatateste circulatia locala sangvina.
 • FLEBITA, TROMBOZA: este interzisa realizarea tratamentului.
 • SARCINA: Nu este recomandat tratamentul.
 • ANTICOAGULANTE: Este interzis tratamentul clientilor cu hematoame aproape permanente sau clientilor carora li se administreaza anticoagulant. Totusi tratamentul nu este interzis celor care iau aspirina zilnic in doze mici.
 • PSEUDOATROFIE: nu este recomandat tratamentul persoanelor care prezinta afectiuni localizate produse de injectii ( de regula cele cu cortizon). In caz contrar, pot aparea pe piele urme vinetii.

Pret:

100 lei/sedinta - 30 minute;

150 lei/sedinta - 45 minute;

Costum tratament– 110 lei/bucata.

Frecventa: Pentru rezultate optime se recomanda 2-3 sedinte pe saptamana.

TE INVITAM SA NE CONTACTEZI

0733 47 07 27


Încărcare...